"Hobini Sanata Dönüştür."

Sizin İçin Hazırladığımız Benzersiz Fikirler

Yazı Tahtası

PAYLAŞ

Boyandıktan sonra üzerine tebeşir ile notlar yazabileceğiniz akrilik boyalar ile çocuklarınızın odasında çok güzel bir hobi ürünü yaratabilirsiniz. Çocuğunuza hem dekoratif hemde eğlenceli bir obje yaratın. Ama tebeşire dikkat ; zira tebeşirler duvarlarıda boyayabilir :))





metal-boyasi-ile-teneke-boyama

PAYLAŞ

Evdeki boş kahve teneke kutularınızı atmayın. Şimdi sizlere bu kutuları nasıl değerlendirebilirsiniz göstereceğiz. Hobi malzemelerinin gücünü fark edeceksiniz.

İster mutfağınızda ister çalışma masanızda kullanabilirsiniz

ahsap-boyama-kapici-kutusu

PAYLAŞ

Ahşap boyama , dekupaj ve birkaç süslemeden oluşan bu model hem işlevsel hemde görsel olarak sizi tatmin edecek



  


tutkal-ve-sim-ile-ayakkabi-suslemesi

PAYLAŞ

Hobi malzemelerinizi hazırlayın. Çocuklarınızın çok seveceği parlak eğlenceli bir ayakkabı tasarlayacağız.

Düğünlerde yada özel günlerde giyebileceği şık bir ayakkabı. Çocuğunuzun eski ayakkabısı nasıl bu hale geldiğine sizde inanamayacaksınız. 


seramik-kalemi-ile-bardak-boyama

PAYLAŞ

Çocuklarınızı renkli dünyalarına ayak uydurmanın vakti gelmedi mi ? Birlikte onların büyülü dünyalarına ve hayal alemlerine yolculuk yapabilirsiniz . Hem eğlenelim hem bardaklarına isimlerini ekleyelim. Çocuklarınızla birlikte yapabileceğiniz hem pratik hem hobi dolu bu bardakları evinizde yapabilir, onlarla vakit geçirebilirsiniz.


cam-boyama-süslü-kavanozlar

PAYLAŞ

Evinizde mutlaka atmayı düşündüğünüz kavanozlarınız vardır. Bence onları değerlendirelim. Göreceksiniz misafirleriniz kavanozları nereden aldınız diye sormaya başlayacak. Hem eğlenecek, hem öğrenecek, hem odanızı, mutfağınızı süsleyeceksiniz. 


Müzik Kutusu

PAYLAŞ

 

 

 

 

                   

MENÜ
Üye Girişi Üye Ol
0 Sepetinizde ki Ürün Sayısı
SEPETE GİT