"Hobini Sanata Dönüştür."

Sizin İçin Hazırladığımız Benzersiz Fikirler

Askili Sonbahar cam kavanoz vazolari

PAYLAŞ

Çiçekleri sever misiniz .? Son bahara girdiğimiz şu günlerde ; eğer sizde benim gibi bir çiçek sever iseniz , bu camdan vazolar bahçenize veya evinize çok güzellik katacak..




hobi-cam-boyama-ile-kavonazlar-renklensin

PAYLAŞ

Mutfağımızda kullandığımız kavanozlar zamanla birikiyor ve çöpe gidiyor. Böyle güzel hobi fikirleri ve hobi malzemeleri bu sorunlara çare olmak için varl. Cam boyama ; bayanların en beğendiği hobi tekniklerinden biri olup ; obje tedariki açısından ise mutfağına bir göz atması yeterli geliyor :))



rengarenkvazolar

PAYLAŞ


Zaman zaman aldığımız bir ürünün şişesini çok beğenir ama nasıl değerlendireceğimizi bulamayız. Atmak içimizden gelmese de, genelde çöpe atmak zorunda kalıyoruz.

Şimdi, size beğendiğiniz şişelerin nasıl bir mağazadan alınmış bir seramik vazo gibi duracağının tüyosunu vereceğiz.


cam-boyama-gokkusagi-renkler-ile

PAYLAŞ

Hepimizin evinde var olan, herseyi ölçmeye kullandığımız ama misafire kullanmadığımız o yegane bardaklar sizde de var değil mi?

Şimdi bu fikir ile o bardakları masanın en çarpıcı öğesi yapacağız. Her renk tabakla kullanabileceğiz. Hatta kaselerimize de uygulayıp bir takım oluşturabiliriz.

dantelsepet

PAYLAŞ

Son zamanların trendi olan, lüks dekorasyon mağazalarında sıkça rastladığımız dantel sepetlerden yapacağız.

Evde anne yadigarı kullanmaya kıyamadığımız dantellerimiz ile nasıl güzel sepetler yada ekmekler yapabileceğinizi gösterin.

vazolar

PAYLAŞ

Altın ve ya gümüş severlerden misiniz ? Yılbaşında kırmızı güllerinizi ışıldayan bir altınlı vazoda masaya yerleştirmek istemezmisiniz ?

Cevabınız evet ise, O zaman fikrimize göz atın..

İğne toplama kavanozu hobi projesi

PAYLAŞ

İğnelerinizi kullanabileceğiniz muhteşem bir tasarım. Hem kolay ,hem pratik, hem eğlenceli. 


Teneke Çay Kutu

PAYLAŞ

Bitmiş çay kutularınız veya herhangi teneke kutularınız varsa eviniz de sakın atmayın. Şimdi onları baştan yaratıcaz. Mutfağınızda ki farklı herkes görsün.



cadence-antalya-semineri

PAYLAŞ

Cadence Firması antalya seminerini düzenledi. Antalya Radisson otelde düzenlenen seminere antalya bölgesinde 40'a yakın eğitmen katıldı. 

Cam-boyama-sonbahar-çiçekleri

PAYLAŞ

Decoart Americana multi surface akrilik boyaları ile evinizde ki kavanozlarınızı boyayarak ; sonbahara neşeli bir giriş yapmak ister misiniz ? Son derece kolay olan bu hobi projesi ile güzel vakit geçirecek ve evinize güzel bir dekoratif obje katmış olacaksınız.

MENÜ
Üye Girişi Üye Ol
0 Sepetinizde ki Ürün Sayısı
SEPETE GİT